Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Bara bråk !

Av Meya - 28 januari 2009 00:10


Idag var Mellanmatte och Stormatte jättearga på varandra. Jag vet inte varför. Men de bara lät jättearga och högljudda när de bråkade med varandra.

Stormatte var riktigt arg på Mellanmatte som tydligen just då inte förstod vad Stormatte försökte säga utan bara fortsatte bråka med Stormatte. Men Stormatte skriker ändå inte så mycket på henne som hon gjort förut. Själv gick jag och lade mig vid Storhusses fötter, för det var jobbigt att höra Stormatte och Mellanmatte låta så arga på varandra. Varför kunde de inte bara prata med varandra som vanligt.

Sedan började Mellanmatte bråka med Storhusse också, då visste inte jag vart jag skulle ta vägen. Allt var så jobbigt.

Det hela slutade med att Mellanmatte tog sin väska och gick ut.

Då satte sig Storhusse och Stormatte i vardagsrummet och stängde dörren om sig och började prata med varandra. De samtalade i väldigt låg ton, men jag hörde att de var ledsna och lite oroliga i rösten.

Vad var meningen med allt det här bråket som just varit - egentligen ?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se