Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Blev det bättre nu - Jag vet faktiskt inte ?

Av Meya - 29 januari 2009 20:16


Mellanmatte kom inte tillbaka förrän på eftermiddagen dagen efter och då var Stormatte och Mellanmatte äntligen vänliga mot varandra igen och kramades och sådär. Skönt att det slutade så.

Men varför gör de så mot varandra egentligen ? Varför ska de behöva vara osams ? Egentligen tycker de ju faktiskt om varandra - i alla fall ser det ut så, och låter så när de sitter ner tillsammans och pratar om det som varit och som ev ska komma framöver.

Men kanske är det så att båda har det jobbigt just nu, var och en på sitt håll. Jag vet faktiskt inte, men det kan ju vara så.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se