Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Varför då ?

Av Meya - 1 februari 2009 22:03


Ja nu har det inte bloggats här på länge.

Men vi har haft en del diskussioner i flocken har jag förstått, och då känns inget roligt. Oftast har det varit Mellanmatte och Stormatte som har diskuterat högljutt och argt. Det känns väldigt jobbigt. Stormatte säger ibland till Storhusse på kvällarna att det verkar som om Mellanmatte vill försöka styra flocken och hela tiden försöker att utmana dem båda.

Nu har Storhusse och Stormatte suttit flera kvällar i rad och pratat om hur de ska komma på en lösning på ett sådant problem som egentligen är ett helt onödigt problem.

Själv tycker jag bara att det är så jobbigt att Mellanmatte och Stormatte bråkar. Varför kan inte Mellanmatte och Stormatte bara vara sams så att alla mår bra ??????


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se