Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

För hur länge ?

Av Meya - 12 februari 2009 22:10


De senaste dagarna har det varit så mycket lugnare, även om Stormatte ibland har varit mycket bestämd mot mig, för hon tycker jag får återfall till dåliga vanor. Gissa om hon blev arg häromdagen när jag var upp på bordet och slickade rent rester från Lillhusses tallrik. Då fick jag en skarp tillsägelse och utvisning från flocken i övrigt. Storhusse och Stormatte samt Lillhusse satt i vardagsrummet, men jag fick ligga ensam i hallen. Det var inte roligt. Mellanhusse och Mellanmatte var inte hemma just då, så där fick jag ingen tröst heller.

Jag förstod att Stormatte inte gillade att jag städade Lillhusses tallrik, även om jag själv tyckte det var så onödigt att slänga de matrester som var kvar.

Då var det ju bättre, tyckte jag, att de kom till någon nytta - i min mage.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se