Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Hur har dagen varit ?

Av Meya - 16 februari 2009 22:30


Ja idag har det varit lugnt här hemma. Det har en lång stund bara varit Stormatte och jag och Lillhusse hemma. Det var så skönt. Lillhusse har suttit vid datorn en del, och Stormatte har sett på TV eller också suttit vid datorn. Då lade jag mig bredvid henne. Det kändes skönt.

En stund fick jag vara hemma ensam idag, men jag förstod när Stormatte och Lillhusse kom hem att det var för att Stormatte hade hämtat Lillhusse "från skolan".

Det var bara skönt när de kom hem. Då fick jag sällskap igen.

Men vad som gjorde mig lite konfunderad var att Stormatte gick så konstigt när hon kom hem. Jag hörde det redan utanför porten och i trappen med för den delen. Hon gick som om hon hade ont i en tass, haltar heter det visst. När Storhusse och Mellanhusse kom hem fick jag höra varför för hon berättade för Storhusse och Mellanhusse lyssnade också. Stormatte lät jätteledsen i rösten så jag smög mig lite närmare för att trösta. Stormatte förklarade för Storhusse att

"Hon hade halkat när hon försökte hinna med bussen till Lillhusses skola".

Hon berättade för Storhusse att "Hon hade halvsprungit för hon såg att bussen redan börjat åka innan hon hann fram".

"När hon närmade sig bussen så saktade hon farten då hon såg att chauffören upptäckt henne och börjat bromsa, men precis då bussen kom halkade hon så illa att hennes fötter och ben hamnade bara någon meter framför bussens bakdäck. Som tur var hade busschauffören väldigt låg fart och redan broms så hon behövde inte få benen överkörda av bussen".

Men hon slog sig tydligen ordentligt, för hon haltar fortfarande.

Storhusse säger att hon har blåmärken och ont i ryggen också. Stackars Stormatte.

Ikväll blir det alltså Storhusse som går ut med mig, för Stormatte ska hålla sig stilla säger Storhusse till mig.

Jag ska försöka få henne till det för jag kan ligga vid hennes fötter och upptäcka om hon tänker gå någonstans.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se