Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Jahaja

Av Meya - 2 mars 2009 14:30


Idag var jag ute med Mellanmatte på promenad, när jag fick syn på en sån där lurvig sak. Naturligtvis ville jag varna matte och säga att jag inte litade på den riktigt så jag började resa ragg, morra och dra i kopplet för att försvara mig. Mellanmatte bara ryckte i kopplet, och hon gjorde det flera gånger men jag ryckte tillbaka.

Till sist lät det som att Mellanmatte blivit trött på mig, för hon lät arg och sa till mig på skarpen och ryckte hårt i kopplet. Jag lyssnade tillfälligt, men var fortfarande osäker på hunden där framme.

Hör och häpna, men sedan så började den andra hundens matte tilltala min matte och sedan började hon gå runt mig och min matte med sin hund som inte sa mycket alls, bara tittade på mig.

Mellanmatte bara stod där och gjorde ingenting mer än sa till mig att sitta ner (fast jag lade mig istället). Till sist insåg jag att det var det ingen fara med hunden som gick runt, runt och runt mig. Den sa inget bara följde sin matte. Jag satte mig upp och sen började Mellanmatte gå runt med mig också, hela tiden i närheten av den andra hunden.

Hon pratade och kallade på mig att följa henne runt och så gjorde jag.

Till sist så kändes allt bara så lugnt och skönt och jag tror Mellanmatte tyckte det också. Efter ett tag gick vi vidare på vår promenad och sedan hem. Allt kändes bra.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se