Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Storhusse och jag

Av Meya - 4 mars 2009 13:24

Idag tog Storhusse med mig ut på en långpromenad, som blev längre än de vanliga "långpromenaderna". Vi gickk förbi en rasthage där det luktade mycket spännande. Men jag fick inte gå dit, Storhusse hade ett bestämt mål i sikte verkade det som för han traskade målmedvetet vidare.

Vi kom in i skogen och plötsligt mötte vi tre stycken skällande och morrande hundar hos samma matte. Naturligtvis svarade jag på deras bråkinvit och då blev nog Storhusse riktigt arg för han tryckte ner mig i snön och sa bestämt till mig att uppföra mig.

Jag fattade det för jag vet att i den sitiuationen bestämde han.

När jag visade det för honom, då gick han vidare.

Men de där andra tre hundarna fortsatte skälla och morra, men jag tog ingen notis om dem längre, jag ville hellre följa Storhusse.

Strax därefter mötte vi en annan hund en stor tik som bara skällde en gång. Jag tänkte svara men hann inte för Storhusse sa "NEJ" då förblev jag tyst och följde honom. Den andra hunden sa inte mycket den heller.

En stund senare mötte vi ytterligare två hundar, men de sa inte ett knyst bara följde sin husse. Jag hade rest ragg, men vid Storhusses "NEJ" så lade den sig ner igen och jag följde med honom vidare och njöt av promenaden. En bit hemifrån mötte vi ytterligare en hund som skällde och morrade och hade sig. Men jag brydde mig inte om den alls och Storhusse sa att jag var jätteduktig och klappade och belönade mig massor. Det var ju jättetrevligt. När vi sedan var nästan hemma så såg jag på ett avstånd ännu en hund en lite bjäbbig rackare, men jag minns vad Storhusse gjort nyss då jag var tyst och gillade det, och ville ha mer kel och gos så jag var tyst även denna gång och bara följde med Storhusse.

Ännu en gång sa Storhusse att jag var jätteduktig och klappade om mig. Det var mysigt faktiskt riktigt mysigt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se