Direktlänk till inlägg 4 november 2009

Hej ..

Av Meya - 4 november 2009 14:00

Vet ni vad idag fick jag gå ut på gärdet med sassa,pontus och Annica..

de var kul och först till en början fick jag sitta ihopp med Puffy dom hade

visst köpt något sånt här dubbel koppel typ har sett några såna  på hunddagiset när ja var där...

men till saken ialla fall då så sprang jag och Puffy ihopkopplade ett tag och lekte de var rätt skoj ja just ja sen hade sassa med sig en leksak men ialla fall sen efter ett tag så släppte Annica lös mig ifrån kopplet

och då stack jag i full fart iväg en bit sen börja dom ropa på mig oroligt verkade de som men Annica sa till dom och så ropa hon själv på mig och låtsades leka med min leksak och då kom ja å joina henne sen tog hon den från mig och kasta iväg den så ja sprang och hämta den men jag sprang iväg och lekte med den istället för att komma till henne med den men sen lämnade jag leksaken och sprang runt på egen hand då tog annica den och ropa på mig och låtsades leka med den och så efter en liten stund kom jag till henne och hon tog tag i mitt halsband berömde mig (de gjorde hon förra gången med ja kom glömde tala om de) och sen koppla hon mig och så gick vi in...


        

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se