Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Träning!

Av Meya - 16 november 2009 17:00

Halloj allesammans..

idag fick jag följa med upp till stallet, och fick

göra lite nyttig träning tror ja Annica kallade de...

jag fick vara utan för paddocken och sitta och titta på när hästarna

jobbades och de var rätt svårt för ja ville ju gärna jaga dom

och bita/nafsa dom i hälarna så jag vart lite hetsig  men dom

höll stenkoll på mig och hästarna varje gång jag försökte göra något som

t.ex skälla,jaga m.m så sa dom till mig på skarpen och la ner mig i den kladdiga geggan och sköttte ja mig så fick jag beröm.. det var ganska jobbigt men intressant.

Sen när vi kom hem eftr stallet verkade i princip dom vara jätte nöjda med mitt uppförande idag ..

god kväll..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Meya - 29 april 2011 19:15

Här händer det massor, men matte eller ngn annan berättar inget för er ! Jag kan ju börja med att berätta att vår lilltjej har blivit 7 månader nu och vuxit en hel del. Sedan har det varit påsk, och då var vi hos Carries matte. Jag fick busa med ...

Av Meya - 11 oktober 2010 08:15

Fick gå ända från lizs hem och upp till stallet, de var skoj, gick in i stallet och blev instoppad i en box en stund tillsammans med de där killkompisarna ni vet rätt skoj faktiskt vi lekte mycket i den boxen hehe... sen gick stormatte iväg med mig o...

Av Meya - 9 oktober 2010 20:30

Idag på kvällen fick jag gå långprom. upp till de s.k. säva stallet de var trevligt, fick gå prom. med matte och husse och lill matten (ni vet den lilla nykomligen och nya familjemedlemmen Michaela heter hon visst sött namn va?) + mina hundkompisar o...

Av Meya - 9 oktober 2010 08:00

Idag på morgonen fick jag gå lång lång prom. först fick jag gå med mattes mamma och liz och Puffy till en hage långt ifrån stallet medans liz och Puffy (www.Puffy005.bloggagratis.se) gick in i hagen och leta efter hästarna som de så fint kallade dom ...

Av Meya - 15 augusti 2010 16:45


Ja nu har hon kommit vår nya familjemedlem. Men hon var både liten och skrynklig tyckte jag nog, men luktade gott gjorde hon. Som ni förstår så har en rätt fullt upp då. Tänk allt som denna lilla tjej ska lära sig ! Men ännu är det lite tidigt att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se